ERTICO afholder workshop for forskere på AAU

Forskere får mulighed for at lære organisationen ERTICO at kende og får et indblik i muligheder for at finde samarbejdspartnere inden for ERTICO.

Lagt online: 07.09.2017

Engish version below:

ERTICO - ITS Europe er et partnerskab mellem ca. 100 virksomheder og institutioner, der samarbejder om promovering og produktion af intelligente transportsystemer (ITS). Organisationen arbejder for at fremme effektiv, sikker, og miljøvenlig transport af både varer og mennesker i Europa ved hjælp af intelligente transportløsninger.

Aalborg Universitet har samarbejdet med ERTICO siden 2014.

Som led i dette samarbejde afholder ERTICO en workshop på Aalborg Universitet, som giver forskere og interessenter lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med organisationen og få et indblik i mulighederne for at finde samarbejdspartnere inden for ERTICO.

Workshoppen afholdes på Aalborg Universitet i Aalborg den 14. september.

Du kan finde yderligere information om workshoppen i programmet.

English version:

ERTICO partnership workshop at AAU

Reserarchers can learn more about ERTICO and how they may get involved and collaborate with ERTICO Partners.

ERTICO - ITS Europe is a partnership of around 100 companies and institutions involved in the production of Intelligent Transport Systems (ITS). Their focus is bringing intelligence into mobility of people and goods in Europe to save lives, protect the environment and sustain mobility in the most cost-effective way.

Aalborg University joined the ERTICO Partnership in 2014.

As part of this collaboration, the ERTICO Partnership now organises a workshop at Aalborg University providing researchers and stakeholders with the opportunity to learn more about ERTICO and how they may get involved and collaborate with ERTICO Partners.

The workshop will be held at Aalborg University in Aalborg on 14 September.

More information on this workshop is available in the programme.