AAU: Vi skal nedbryde grænserne mellem universitet og omverden

ALTINGET.DK: Prorektor Inger Askehave skriver i et debatindlæg, at organisationer og erhvervslivet, ligesom universiteterne, skal være åbne over for samfundet omkring dem. De skal turde invitere universitetet og deres studerende indenfor, ligesom man er nødt til at give de studerende indblik i det arbejdsmarked, de skal ud på.

Lagt online: 03.05.2018

Prorektor for uddannelse på Aalborg Universitet Inger Askehave skriver i et debatindlæg på Altinget.dk, at organisationer og erhvervslivet, ligesom universiteterne, skal være åbne over for samfundet omkring dem. De skal turde invitere universitetet og deres studerende indenfor.

Askehave mener, at man er nødt til at give studerende indblik i det arbejdsmarked, de skal ud på. Dertil skal man sørge for, at arbejdsgiverne får kontakt med kommende kandidater. Hun ønsker derfor, at flere små og mellemstore virksomheder ville involvere sig i at nedbryde grænser mellem universiteter og omverden - mellem teori og praksis.

Læs hele debatindlægget i presseklip på VBN's hjemmeside

AAU's ledelse i pressen

Se listen