Kritik af forlig om nyt bevillingssystem

NORDJYSKE: De nordjyske uddannelsesinstitutioner Aalborg Universitet (AAU) og University College Nordjylland (UCN) kan vente årlige millionbesparelser, efter en aftale om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser blev indgået mellem alle Folketingets partier. Rektor Per Michael Johansen (AAU) er kritisk over for aftalen og peger blandt andet på, at det er uheldigt at flytte den administrative besparelse, som handler om ledelse og administration, over på uddannelsesbevillingerne, mens UCN´s rektor Lene Augusta Jørgensen mener, at Nordjylland kommer til at betale en høj pris.

Lagt online: 28.11.2017

Rektor Per Michael Johansen udtrykker kritik af det politiske forlig om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser.

Læs hele artiklen i presseklip på VBN's hjemmeside.

AAU's ledelse i pressen

Se listen