Studerende på videregående uddannelser har svært ved at følge med

DR: En undersøgelse af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) blandt 10.000 førsteårsstuderende på videregående uddannelser viser, at hver fjerde føler sig flov over ikke at kunne følge med i undervisningen. Rektor Per Michael Johansen, Aalborg Universitet, og næstformand i Danske Universiteter, siger, at universiteterne skal blive bedre til at få de studerende ind i fællesskaber fra starten og have fokus på den enkelte studerende for at mindske frafaldet.

Lagt online: 02.01.2018

Andreas Pihl Kjærgaard, der er konsulent hos EVA, mener, at de studerendes usikkerhed i høj grad er psykologisk, og at det kan føre til frafald.

Hør indslaget fra Radioavisen 25. december kl. 12 ved at trykke på linket herunder. Indslaget begynder ca. 5 minutter inde i udsendelsen.

AAU's ledelse i pressen

Se listen