Ny adjungeret professor på AAU

Aalborg Universitet har udnævnt Peter-Paul Verbeek fra University of Twente til adjungeret professor.

Lagt online: 07.09.2017

Emnet var ” Our Technological Condition: Techno-Anthropology and the Politics of Technology”, da Peter-Paul Verbeek, som er udnævnt til adjungeret professor på AAU, holdt tiltrædelsesforelæsning den 7. september på Campus København.

Peter-Paul Verbeek er professor på University of Twente.

Besøg Peter-Paul Verbeek hjemmeside for at læse mere om hans forskning.

Læs mere om tiltrædelsesforelæsningen her.

English version:

New honorary professor at AAU

Aalborg University has granted Peter Paul Verbeek from the University of Twente the title of honorary professor.

7 September, Peter-Paul Veerbeek gave his inaugural lecture on ‘Our Technological Condition: Techno-Anthropology and the Politics of Technology’ at Aalborg University’s Copenhagen campus.

Peter-Paul Verbeek is a professor at University of Twente.

Visit professor Verbeek’s website for in depth information on the professor's research.

Further information on Peter-Paul Veerbeek’s inaugural lecture on 7 September 2017