Olav Geil ny prodekan for uddannelse på engineering

Professor Olav Geil tiltræder 1. februar 2018 som prodekan for uddannelse på Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet.

Lagt online: 11.01.2018

Den 55-årige professor i matematik, Olav Geil, er pr. 1. februar 2018 ansat som prodekan for uddannelse det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet.

Olav Geil har en lang historie på Aalborg Universitet, hvor han har været ansat på Institut for Matematiske Fag siden 1999. I 2014 blev han udnævnt til professor samme sted. Han er oprindeligt uddannet cand. scient. i matematik og fysik og har en ph.d. i matematik fra Aalborg Universitet.

- Det, der fik mig til at søge stillingen, var en historie i nyhederne om konsekvenserne af e-learning. Her blev det forudsagt, at halvdelen af de amerikanske universiteter enten har drejet nøglen om eller er fusionerede om 20 år. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job og til at samarbejde med fakultetets mange dygtige og entusiastiske medarbejdere om øget brug af e-learning og meget andet, siger Olav Geil.

Dekan Mogens Rysholt Poulsen ser frem til, at Olav Geil skal bruge sit enorme kendskab med uddannelsesområdet til at at sidde i spidsen for videreudviklingen af uddannelserne og uddannelsesformerne på Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet.

- Jeg er meget glad for, at vi nu har fået Olav med i vores ledelse. Med hans brede erfaring med uddannelse og undervisning, har han et solidt udgangspunkt for at indtage rollen som prodekan for uddannelse. Samtidig er Olav også dybt engageret i forskningen, så jeg er sikker på, at han sammen med den øvrige ledelsesgruppe kommer til at påvirke udviklingen af fakultetet positivt fremover, siger dekan Mogens Rysholt Poulsen.

Med Olav Geils ansættelse som prodekan er ledelsesholdet på Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet nu komplet: Dekan Mogens Rysholt Poulsen, prodekan for forskning og uddannelse, Lars Porskjær Christensen, prodekan for uddannelse Olav Geil og prodekan for myndighedsbetjening Thorkild Ærø.