AlliancePlus står nu for rengøringen på AAU

Rengøringsselskabet AlliancePlus overtog i sidste uge rengøringen på AAU. Virksomhedsoverdragelsen til selskabet er gået godt ifølge Campus Service.

Siden d. 1. august er det AlliancePlus, som har gjort rent på Aalborg Universitet.

AAU gennemførte i foråret en udbudsrunde, som AlliancePlus vandt, og derfor er selskabet nu ansvarlig for rengøringsservice, måtteservice og vinduespolering på AAU. I forbindelse med overtagelsen af opgaven blev cirka 50 medarbejdere fra AAU virksomhedsoverdraget, og AlliancePlus har ansat 35-40 nye medarbejdere i City Campus, da selskabet også har overtaget opgaver fra andre private firmaer i Campus City.

Ingen tidligere AAU-medarbejdere hverken i Aalborg eller i Esbjerg er blevet afskediget i forbindelse med virksomhedsoverdragelsen. I København havde AlliancePlus i forvejen opgaven, så her er der heller ikke sket ændring blandt medarbejderne.

Beslutningen om at outsource rengøringen skete for at kanalisere flere penge over til AAUs kerneområder – som forskning, uddannelse og vidensamarbejde - og ikke bruge dem på støttefunktioner som rengøringen.

- Ingen af medarbejderne har jublet for overtagelsen, men de har taget det pænt. Vi ser dem stadig med smil på læben, siger afdelingsleder Mary Christensen, Campus Service.

Hjemmeside fortæller om rengøring

På Campus Services hjemmeside er et link til en folder, der viser hvilke rengøringsprogrammer, AlliancePlus leverer.

AlliancePlus opsætter i løbet af august et mærkat på alle døre. Mærkatet fortæller, hvilket program lokalet bliver rengjort efter, og den enkelte ansatte kan se, hvornår de skal have ryddet op på deres skriveborde inden rengøring.

Henvendelser vedrørende rengøring

Alle henvendelser vedrørende rengøringen skal ske på mail til cleaning@adm.aau.dk. Campus Service sørger for at behandle de henvendelserne, der kommer, og eventuelle nødvendige drøftelser med AlliancePlus.

AlliancePlus' kundechef Anne Flak Petersen har ansvaret for hele kontakten og er dermed universitetets kontaktperson hos AlliancePlus. Anne Flak Petersen er tidligere medarbejder på AAU og har tidligere arbejdet som gruppeleder i rengøringen i Campus Service.

Læs også: Alliance+ overtager rengøring på AAU