Bygningsbetjente hedder nu facility supportere

Bygningsbetjente og vagtmestre i Aalborg er blevet samlet i tre teams, og det skal i fremtiden stå mere klart for andre medarbejderne, hvilken service de kan forvente.

Bygningsbetjente og vagtmestre på Aalborg Universitet i Aalborg og København kommer i fremtiden til at gå under betegnelsen facility supportere, og Bygningsservice, som er en afdeling under Campus Service, hedder fremover Facility Service.

- Det er svært at oversætte ”bygningsbetjente” til engelsk, som mange medarbejdere taler, og det problem får vi også løst ved at ændre betjentenes titler til facility supportere, siger afdelingsleder Mary Christensen, Campus Service.

De nye titler gælder også for bygningsbetjente på Campus København.

- Efter at vi har samlet facility supporterne i tre teams i Aalborg, har vi konstateret, at der har været forholdsvis store forskelle på, hvilke opgaver og services der er blevet leveret. I løbet af årene har der været forskel på, hvilke opgaver betjentene har løst på forskellige dele af universitetet. På vores område har der altid været begrebsforvirring, når det drejer sig om, hvem der gør hvad, og det skulle vi gerne komme til livs. I løbet af efteråret bliver der udarbejdet et servicekatalog, hvor alle facility supporternes opgaver er listet op, så det bliver mere tydeligt, hvad deres opgaver er. Vores brugere skal opleve en ensartet service, uanset hvor de arbejder, og det kommer til at stå mere klart for alle, hvad supporternes opgaver er, forklarer Mary Christensen.

Facility supporterne i Aalborg er inddelt i tre servicekontorer - Facility Support Team øst, Facility Support Team vest og Facility Support Team city. På Campus Services hjemmeside kan man se hvilke områder, de dækker.

I København kan facility supporterne kontaktes på denne mailadresse: campusserviceCPH@cph.aau.dk.

Campus Service har også oprettet fællespostkasser for de respektive teams – emailadresserne fremgår af servicekontorernes hjemmesider.