Nyansat journalistpraktikant skriver artikler til AAU Inside

Naja Schyberg Petersen er ansat som journalistpraktikant i den centrale kommunikationsafdeling på Aalborg Universitet.

Naja Schyberg Petersen kommer primært til at beskæftige sig med intern kommunikation og skal skrive artikler til Inside.aau.dk om begivenheder, nye tiltag, personer eller andre emner, der er relevante for især medarbejdere på AAU.
Send derfor en mail til Naja Schyberg Petersen på nspe@adm.aau.dk eller kontakt hende på 9940 3921, hvis du har en god historie, der bør omtales på Inside.

Naja Schyberg Petersen er 23 år, og ansættelsen på AAU er de kommende 12 måneder en del af uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole.

Hun afløser Julie Fjeldgaard, der efter halvandet års praktiktid fortsætter sine studier.