Nye gratis foredrag og kurser på Folkeuniversitetet i Aalborg

Som medarbejder eller studerende på Aalborg Universitet kan du deltage gratis i Folkeuniversitetets mange tilbud i Aalborg – nyt forårsprogram er klar.

Hør Vincent F. Hendricks fortælle om, hvordan du som borger skal forholde dig til fake news, eller David Trads give et aktuelt overblik over, hvad der egentlig sker under Trump. Bliv klogere på, hvordan tv-serien 'Game of Thrones' bygger bro mellem nutidens populærkultur og klassiske temaer i Vesterlandets kultur- og idehistorie.

Det er blot nogle af de mange tilbud, som Folkeuniversitetet i Aalborg står bag i foråret, hvor du som medarbejder eller studerende på AAU kan deltage gratis.

Foredrag, kurser og forelæsninger på Folkeuniversitetet spænder vidt inden for disse emner:

• psykologi
  • sundhed
  • kunst og arkitektur
  • historie
  • ledelse, kommunikation og pædagogik
  • sprog og grammatik
  • litteratur
  • filosofi og religion
  • musik
  • kultur, sociologi og samfund
  • naturvidenskab
  • natur- og kulturrejser

Forskere fra AAU er blandt foredragsholderne, men eksperter fra en lang række andre institutioner kommer også på besøg.

Du kan se hele Folkeuniversitetets program her

Hvis du som ansat eller studerende vil melde dig til, skal du være opmærksom på tilmeldingsproceduren. På Folkeuniversitetets hjemmeside skal man i forbindelse med tilmelding vælge menupunktet ”specialaftaler” nederst på siden og indtaste AAU´s aftalekode, som dette forår er:

VILKÅR FOR AFTALEN MELLEM FOLKEUNIVERSITETET OG AAU

På en del hold med deltagerbegrænsning vil et begrænset antal pladser være til rådighed for AAU-ansatte/-studerende. Her gælder dog først-til-mølle princippet.
Der er mødepligt til de hold, som du tilmelder dig. Såfremt du alligevel skulle blive forhindret, bedes du melde afbud til Folkeuniversitetet hurtigst muligt, så pladsen kan afhændes til anden side.
Såfremt der er forplejning inkluderet på holdet, opkræves dette direkte af dig som deltager med kr. 100 pr. dag.
Såfremt der er bøger / materiale inkluderet på holdet opkræves værdien af disse direkte af dig som deltager.
Medarbejder ID / studienummer og navn vil blive kontrolleret via personalekontor / studiekontor på AAU.