Studiehuset i Rendsburggade 6 er åbnet

Institut for Kommunikation og Psykologi indviede tirsdag de nye faciliteter på 2. etage i Rendsburggade 6, som de studerende skal bruge til projektarbejde.

Gruppelokalerne for Institut for Kommunikation og Psykologi på 2. etage i Rendsburggade 6 blev tirsdag åbnet for de studerende. Indvielsen af de nye studiefaciliteter blev fejret med taler og brunsvigerkage.

Efter en kort præsentation af indvielsen af adjunkt Jacob Davidsen blev ordet givet til Ann Bredvig og Andreas Sørensen fra 3. semester og medlemmer af studenterrådet, som på skift fortalte, hvordan de studerende har haft indflydelse på udformningen af deres nye gruppelokaler.

- De studerendes mening om, hvad der er et godt studiemiljø, var vigtigt at få med i udarbejdelsen, sagde Ann Bredvig.

- Det var fedt at se, hvordan de studerendes ønsker har været med til at udforme etagen, sagde Andreas Sørensen.

De studerende har gennem spørgeskemaer kunnet beskrive, hvad der er vigtigt for dem i et godt studiemiljø, og hvad de godt kunne tænke sig af muligheder i de nye faciliteter.

I udarbejdelsen af de nye gruppelokaler er der blandt andet blevet investeret i at skabe inspirerende og velindrettede omgivelser til projekt- og studiearbejde. Det har også været vigtigt at få skabt en indretningsmæssig sammenhæng med Create-bygningen.

Dernæst var der tale af studieleder Tom Nyvang, som i sin tale takkede alle involverede parter. Han håber, at de studerende vil tage godt imod stedet og fortsat vil være med til at udvikle det.

Indvielsen sluttede af med tale fra studienævnsformand Ole Ertløv Hansen, som ville invitere de studerende til at benytte studiehuset på alle tider af døgnet.

- Bygningen er beregnet til, at der sker noget 24/7, så det håber jeg, at jeg kan se ovre fra mit kontor på den anden side.

Læs også: Nye studiefaciliteter i Rendsburggade 6