Tilmelding til årets UniRun er åbnet

Nu er det igen tid til at løbe med dine medstuderende eller kollegaer til Aalborg Universitets årlige UniRun.

Det er fredag den 29. september kl. 14.00, du kan snøre løbeskoene og begive dig ud på en rute på 5 km eller 10 km, når det årlige UniRun afholdes på AAU.  Du kan enten tilmelde dig alene eller som hold, og for de hurtigste løbere vil der være mulighed for at vinde en masse lækre præmier.

Arrangementet holdes på plænen foran Kroghstræde 3, hvor multibanen og outdoor fitness også vil stå til fri afbenyttelse for de fremmødte.

Café Campus giver mulighed for at købe vand og vil stå klar med en pølsevogn til sultne sjæle.  Derudover vil nogle af sponsorerne være til stede på dagen.

Studentersamfundet sørger for en hyggelig eftermiddag samt t-shirts og goodiebags til deltagerne. Udlevering af t-shirts sker efter først-til-mølle princippet i ugen op til løbet. Hvis du vil være sikker på at få en t-shirt, og den har den rigtige størrelse, skal du tilmelde dig senest den 16. september.

Prisen for deltagelse er 50 kr. uanset medlemskab af Studentersamfundet.

Sidste tilmeldingsfrist til løbet er den 28. september og sker her.