Universitetsfest den 13. april – sæt kryds i kalenderen!

Varm danseskoene op, forbered ganen på lækkerier og ørerne til høj musik – for fredag den 13. april er der fest!

Universitetsfesten foregår som vanligt i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fra 18.30 til kl. 01.00, og Papegøjehaven leverer maden. Dørene til festsalen åbner kl. 18.25 – men allerede fra kl. 17.30 er der musik og åben bar i Fundamentet.

Musikalsk byder Universitetsfesten i 2018 på en rejse fra sing-a-longs til tidløse pop-hits. Under middagen vil PETER & TOKE med sang og akustisk guitar give os årtiernes bedste hits fra de glade 60’ere og frem til i dag. Den legendariske DJ JØRGEN DE MYLIUS (kendt i folkemunde som Mylle) tager over med den klassiske dj-oplevelse, hvor hver sang præsenteres – ofte med en anekdote om Mylius’ eget møde med artisten.

Når den lækre mad fra Papegøjehaven er sat til livs, vil én af Danmarks største R&B-stemmer BARBARA MOLEKO synge sin musik; sjælfulde, hip-hop og trip-hop inspirerede toner, der vibrerer med Barbaras livsglade og skæve personlighed. Barbara akkompagneres af The X Orchestra, som er det faste band for DR’s underholdningsprogram X Factor.

Diskjockey Le Gammeltoft vil også sørge for, at der bliver livlig aktivitet på dansegulvet, når hun byder på klassikere og store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Hvis du alligevel har brug for en pause mellem de gode hits, er der mulighed for et hvil og en god snak i det hyggelige og rolige loungeområde.

Alle studerende og ansatte vil modtage en personlig invitation til Universitetsfesten i deres AAU-mail – og herefter starter billetsalget den 1. marts. Der blev udsolgt sidste år, så vent ikke for længe med at købe din billet!

Læs mere om universitetsfesten her.