Video: MBA DIMISSION 2018

Aalborg Universitet udklækkede fredag den 19. januar 2018 et nyt hold MBA´ere. Hele tre studerende fra denne årgang dimitterede med et karaktergennemsnit på 12. TV2 NORD var med på dagen og har lavet et indslag om dimissionen.

På Aalborg Universitets MBA uddannelse har man på alle tidligere hold oplevet et høj ambitionsniveau koblet med en grundig faglighed. Det er dog første gang at et hold har hele tre studerende, der har gennemført alle eksamener under uddannelsen og fået 12 i karakter hver gang. Til TV2 NORD udtaler studieleder Lars Krull:

- Erhvervsledere der tager en uddannelse som den her - de er meget, meget ambitiøse. Og i år der har vi set at der åbenbart er tre, der hele vejen igennem studiet har fået 12 i alle fag.

Aalborg Universitets MBA uddannelse oplever bred interesse fra hele Danmark, og har på tidligere som nuværende årgange en god geografisk spredning på de studerende virksomhedsledere. Den netop dimitterede årgang er ikke en undtagelse i forhold til dette, og dimittend Anders Lund Hansen er et godt eksempel herpå. Anders er Group Treasurer i BRF Kredit, og bor og arbejder til dagligt i København. Til TV2 NORD udtaler han om sit uddannelsesvalg;

- Det var vigtigt for mig at få noget, der var akademisk ambitiøst og samtidig også praktisk anvendelsesorienteret, og der er det uddannelsestilbud. som Aalborg Universitet tilbyder, helt unikt. Det fås ingen andre steder i landet, derfor var valget let.

VIL DU VIDE MERE OM MBA-UDDANNELSEN?HVAD SKER DER TIL EN MBA DIMISSION?

MBA-dimissionen fejres med manér på Comwell Hvide Hus i Aalborg, hvor de dimitterende medbringer deres pårørende.

Før selve dimissionen bliver dimittenderne iklædt den traditionelle akademiske dragt – en gave fra Aalborg Universitet;

Efter iklædning sætter dimittender, pårørende og undervisere fra studiet sig til rette i Kuppelsalen, hvorefter der følger 5 taler. I år var talerækken:

Lars Krull, studieleder for MBA-uddannelsen:

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune:

Anders Lund Hansen, group treasurer i BRF Kredit og MBA-dimittend:

Mette Søgaard, erhvervscenter direktør i Jyske Bank og MBA-alumne:

Rasmus Antoft, dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet (AAU):

Efter talerne får de dimitterende overrakt deres beviser. I år fik borgmester Thomas Kastrup-Larsen og dekan Rasmus Antoft æren af at overrække beviserne til de nyudklækkede MBA’er.  Her ses de to i gang med at overrække beviset til dimittend Anders Lund Hansen:

MBA-ddannelsen ønsker alle dimittenderne stort tillykke!

SKAL DU MED PÅ DET NÆSTE HOLD. LÆS MERE OM MBA-UDDANNELSEN HER.