AAU-professor i spidsen for nordjysk delegation

Nordjysk forsknings- og uddannelsessamarbejde vil eksportere systemviden om maden i den tredje alder til Kina.

Kufferten er pakket med den  nyeste viden om, hvad sundhedsprofessionerne kan gøre for at maden og måltidet bliver en succes for gamle, uanset om det foregår på plejehjem eller sygehus, når et hold forskere og undervisere fra AAU, UCN og Sosu Nord drager til Shanghai i April. De skal holde konference på det prestigefyldte Fudan Universitet for kinesiske ernæringsforskere, diætister og sundhedsprofesionelle, der har med mad og ernæring at gøre.

Det er professor Bent Egberg Mikkelsen fra Institut for Læring og Filosofi, der med et mangeårigt samarbejde med Fudan og med støtte fra det nordiske Fudan center og udenrigsministeriet, skal stå i spidsen for den nordjyske delegation.
Han skal bl.a. fortælle om AAU’s spidskompetencer indenfor digital ernæringstøtte teknologi.
Fra Læring deltager også Professor Kristian Larsen, der forsker i læring og forandringsprocesser inden for sundhedsprofessionerne.

Læs hele programmet for konferencen her.