AAU søger to nye eksterne medlemmer af bestyrelsen

Aalborg Universitets bestyrelse skal have to nye eksterne medlemmer for henholdsvis 1. juli 2018-30. juni 2022 og 1. august 2018-31. juli 2022, da de to nuværende eksterne medlemmer af Aalborg Universitets bestyrelse udtræder i sommer.

AAU skal have to nye eksterne medlemmer af bestyrelsen, da de to nuværende udtræder med udgangen af henholdsvis juni og juli 2018.

Kvalificerede kandidater bedes udfylde en indstillingsblanket vedlagt CV. Der er også mulighed for at stille andre kandidater i forslag.

Hør bestyrelsesformand Lene Espersen fortælle om de kompetencer, de nye bestyrelsesmedlemmer skal være i besiddelse af herunder.

Læs mere om krav, bestyrelsens opgave samt oplysninger om indgivelse af forslag her.