DHL Stafetten: Løb eller gå en tur sammen med kollegerne

Medarbejdere i København og Aalborg får igen i år mulighed for at hygge sig sammen med kolleger, når DHL Stafetten finder sted i slutningen af august.

Hvis du har lyst til socialt samvær med kolleger og ønsker at krydre det med motion, har du chancen, når årets udgave af DHL Stafetten finder sted i Aalborg og København.

Rektor Per Michael Johansen opfordrer medarbejderne til at møde talstærkt op for at deltage i arrangementet, hvor man kan vælge mellem at løbe 5 km. eller gå 4,5 km. Sidste år deltog op mod 1000 medarbejdere i DHL Stafetten, og forventningen er, at endnu flere vil finde løbeskoene frem i år.

I Esbjerg bliver der ikke holdt DHL-stafet i år, og ansatte på AAU i København får nærmere oplysninger om arrangementet i hovedstaden.

I Aalborg finder DHL Stafetten som sædvanlig sted i Kildeparken, hvor AAU har lejet det store fælles telt med plads til 1200 personer. Medarbejderne kan nyde gratis pølser, vand/sodavand og øl i teltet, hvor stemningen plejer at være høj før, under og efter strabadserne på de to ruter. Efter løbet kan man desuden gå på opdagelse i de billeder, som medarbejdere har postet med #aalborguniversitet på Instagram.

Det er allerede besluttet, at medarbejdere fra AAU deltager tirsdag den 28. august. Alle får en rød løbe-T-shirt fra Geyser med AAU-logo, og alle, der deltog i DHL Stafetten i 2017, opfordres til at tage den gule AAU-løbejakke på. I forbindelse med udlevering af T-shirts får alle deltagere desuden en lille overraskelse.

Ansatte opfordres til allerede nu at finde sammen i hold på fem personer. Løberne skiftes til at tilbagelægge de 5 km., mens de gående deltagere følges ad. Der kan blive rift om pladserne, så det er hensigtsmæssigt at melde sig til snarest muligt.

Holdene skal tilmeldes hos løbsarrangøren her

Når holdene er meldt til, bedes kontaktpersonen på afdelingen eller instituttet senest den 31. maj sende  en mail til Gitte Willum Borup (DHL-AAU@aau.dk) med en oversigt over antallet af hold, der skal gå eller løbe. Herefter modtager kontaktpersonen et link til bestilling af T-shirts. Damemodellen er faconsyet, så det anbefales, at man vælger en størrelse større, end man plejer at benytte – se størrelsesguiden her.

Al henvendelse vedr. DHL Stafetten skal ske til mailadressen DHL-AAU@aau.dk, hvor DHL-koordinatorerne i Rektorsekretariatet, Gitte Willum Borup, Louise Skov Pihlkjær og Sine Rytter Jensen, vil tage sig af henvendelserne.

Se video fra DHL Stafetten 2017 herunder: