Flot æresbevisning til lektor på Institut for Datalogi

Et bemærkelsesværdigt videnskabeligt talent inden for dataintensive systemer har givet lektor Bin Yang titlen som Særligt fremtrædende forsker (Distinguished Scholar) på Det Tekniske Fakultet for IT og Design.

Lektor Bin Yang fra Institut for Datalogi er netop blevet udnævnt til Særligt fremtrædende forsker (Distinguished Scholar) på Det Tekniske Fakultet for IT og Design. Begivenheden blev markeret ved en reception fredag den 9. marts, hvor Dekan Henrik Pedersen overrakte et diplom til Bin Yang.

Udnævnelsen af Bin Yang er en anerkendelse af hans bemærkelsesværdige videnskabelige talent inden for dataintensive systemer.

Med udnævnelsen følger et stipendium, som skal støtte Bin Yang i hans videre karriere.

– Jeg er meget glad for at kunne udnævne dig som den første ”Distinguished Scholar” på TECH og som et bevis får du dette diplom og en solid økonomisk støtte. Den kan du bruge, som du selv finder det mest hensigtsmæssigt. Vi ved, at du ikke kan yde nogen garanti for store resultater, men vi er overbevist om, at du vil yde en målrettet og fremragende indsats, sagde Henrik Pedersen blandt andet i sin tale til Bin Yang, som oprindelig kommer fra Kina og indtil videre har været syv år i Danmark.