Kom med til Undervisningens Dag i København og Aalborg

2. og 3. maj er der Undervisningens Dag i henholdsvis København og Aalborg. Alle undervisere inviteres med til en dag med fokus på at øge de studerendes engagement i studierne. Tilmelding senest 2. april.

Hvordan øger vi de studerendes engagement? Det er temaet for Undervisningens Dag 2018, der afholdes 2. maj i København og 3. maj i Aalborg.

På temadagene vil professor Manu Kapur fra Swiss Federal Institute of Technology, Zürich, holde oplæg om sin forskning i ’Productive Failure’ og hvordan undervisningen kan tilrettelægges, så studerende både performer og lærer bedst muligt.

Fra mere til bedre

- På et PBL-universitet som vores har vi alle forudsætninger for at sikre de studerendes engagement, motivation og ejerskab. Derfor sætter vi fokus på de studerendes engagement i studierne på Undervisningens Dag. Der vil være oplæg, workshops, paneldebat og posterpræsentationer, hvor vi blandt andet skal diskutere, hvordan vi som undervisere og uddannelsesledere skaber de bedste rammer og forudsætninger for de studerendes engagement. Og den pædagogiske dimension er jo enormt vigtig her. Det drejer sig nemlig ikke blot om, at de studerende skal arbejde mere – de skal også arbejde bedre, siger prorektor Inger Aksehave.

Hun opfordrer derfor AAU’s undervisere til at deltage i Undervisningens Dag og blive klogere på, hvordan man kan fremme engagement, motivation og ikke mindst ejerskab blandt de studerende.

På temadagen vil der være en række workshops at vælge imellem, blandt andet om digitalisering og studerendes engagement, om at bruge sin stemme til at nå og inspirere de studerende og om brugen af grafisk facilitering.

Årets Underviser, der kåres ved årsfesten 13. april, holder ligeledes et oplæg på dagen.

Onsdag den 2. maj 2018
AAU Campus København

Torsdag den 3. maj 2018
AAU CREATE Aalborg

Program og tilmelding

Se detaljeret program for dagene og tilmeld dig (senest 2. april) her

OBS! Der er begrænset antal pladser til arrangementet. Hvis du er interesseret i at deltage, skal du kontakte din institutleder, før du tilmelder dig.

Læs om tidligere udgaver af Undervisningens Dag:

2017: Undervisningens Dag: PBL skal nytænkes

2016: 240 AAU-ansatte blev klogere på innovativ undervisning