AAU´s PBL-model inspirerer andre universiteter

AAU´s PBL-model inspirerer andre universiteter

Flere universiteter i ECIU-samarbejdet har lært af Aalborg Universitet. Prorektor Inger Askehave er blevet interviewet om PBL i det seneste nummer af ECIU-magasinet.

Lagt online: 07.05.2018

INDSATSOMRÅDE: PBL

Kaunas University of Technology og Tecnológico de Monterrey.
Det er blot nogle af de universiteter, der er blevet inspireret af Aalborg Universitet til at arbejde med PBL.

Det fremgår af den seneste udgave af ECIU-magasinet. ECIU er en gruppe af innovative universiteter, der har som mål at styrke medlemmernes internationale position gennem strategisk samarbejde inden for forskning, uddannelse og regional udvikling.

Prorektor Inger Askehave bliver interviewet om PBL til magasinet, hvor repræsentanter fra blandt andre Kaunas University of Technology og Tecnológico de Monterrey fortæller, hvordan de er blevet inspireret af AAU til at arbejde med PBL.

Inger Askehave siger blandt andet til magasinet, at AAU er stolt af, at så mange universiteter henter inspiration på Aalborg Universitet, og at AAU hele tiden arbejder på at udvikle undervisningsformen.

Det er netop det, der sker lige nu, hvor PBL Future over de næste år skal forsøge at løfte PBL ind i den digitale tidsalder. Læs mere om det tværvidenskabelige projekt PBL Future, klik her.

Du kan læse magasinet her. Artiklen om AAU og PBL begynder på side 19.

Læs mere om ECIU her