Viden for verden fundament for ny rammekontrakt

Aalborg Universitet har netop modtaget uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers’ godkendelse og underskrift på universitetets strategiske rammekontrakt for 2018-21. Den nye rammekontrakt tager udgangspunkt i AAU’s særlige profil og den retning Viden for verden har lagt for universitetets kerneaktiviteter.

Lagt online: 05.07.2018

Billede: Fotograf Kim Vadskær.

Det nye rammekontrakt mellem Aalborg Universitet og styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet baserer sig på AAU's styrkepositioner og strategi Viden for verden 2016-21. Det skriver Inside.aau.dk.

I den forbindelse udtaler bestyrelsesformand Lene Espersen:

– Jeg er meget glad for, at den strategiske rammekontrakt nu er faldet på plads. Den er et godt kompas for vores strategiske arbejde – og så er det en aftale, der afspejler AAU’s særpræg og styrkepositioner og vores strategi Viden for verden.

Aftalen indeholder seks konkrete strategiske mål for universitetets kerneopgaver. De betyder blandt andet, at AAU over de næste fire år eksternt skal være med til at løse de globale udfordringer og internt være med til at modernisere AAU’s læringsmodel PBL til en digital verden.

Læs hele artiklen på Inside.aau.dk.