Axel Kellermann

Den 1. august begynder Axel Kellermann i Projekt og Systemforvaltning. Axel skal være en del af systemforvaltergruppen – i første omgang på de administrative systemer herunder WorkZone, hvor Axel kommer til at indgå i et tæt samarbejde med ESDH sekretariatet, StudieIT m.fl.

Lagt online: 01.08.2017

Jeg er 61 år, gift med Inge igennem snart 30 år. Inge er zoneterapeut og forfatter. Vi har Vibe sammen, som er 28 år gammel og bor i København, hvor hun blev uddannet som Cand.mag i film- og medievidenskab. Inge og jeg flyttede tilbage til Vrå i 2016 efter 12 år i København.

Min uddannelsesmæssige baggrund er Master i IT (2003), som er bygge oven på en uddannelse som Produktionsingeniør (1988) - begge fra Aalborg Universitet. Derudover har jeg en maskinarbejderuddannelse, hvor en del af praktikken foregik på Aalborg Universitet. Mine arbejdserfaring inden for IT har jeg fra EDB-højskolen i Hjørring, Foldbjergcentret i Vrå, Sol og Strand feriehusudlejning, Rigspolitiet og Risø DTU, hvor jeg har været konsulent, systemadministartor og projektmedarbejder, hvor mine arbejdsopgaver var drift og udvikling af infrastruktur og systemer. Derudover har jeg været 8 år på Statens Museum for Kunst hvor jeg, som IT-leder, stod for opbygningen og drift af IT-infrastuktur for de museumsfaglige systemer. Siden 2016 har jeg været faglærer på TechCollege i Aalborg.

Min fritid går med at genopleve Nordjylland, samt projekter i hjemmet og haven, som vi forventer at bo så længe vi kan. Derudover interesserer jeg mig for politik og vi har deltaget i Folkemødet 3 gange og vil gerne gøre det fremover.

Det var den korte version!