AAU logo

AAU Inside

Bliv bedre til videokonference

Hvis du bruger videokonference i din undervisning, kan du nu opgradere dine kompetencer og lære mere om AAU’s videokonferencesystemer.

Lagt online: 26.06.2017

Hvis du er underviser, og har et kursumodul, hvor du bruger videokonference, bliver der i efteråret udbudt kurser, hvor du kan højne niveauet i din undervisning. Kurserne fokuserer på didaktik og pædagogik, som gør, at de studerende får mere ud af undervisningen, når den foregår via videokonference. Der vil også være introduktion til universitetets udstyr. Kernen i kurset er holdundervisning, men det inddrager også møder (projekter, administration, undervisningsplanlægning) og vejledning, og der vil være mulighed for at diskutere og afprøve forskellige setups, som er relevante for din egen undervisning.

Husk tilmelding og husk at møde op.

Kurser er obligatoriske, hvis du har undervisning, hvor du bruger videokonference. Hvis du tilmelder dig et kursus, og har fuldført det ved udgangen af i år, er det gratis, men fra 2018 skal der betales deltagergebyr. Kurserne foregår over to dage, og det er vigtigt, at du deltager begge dage, så du gennemfører og ikke tager plads fra en anden deltager. Da der er et begrænset antal pladser, bedes du også melde afbud, hvis du bliver forhindret, så en anden kan få muligheden. Se mere om kurserne, datoer og tilmelding her.