AAU logo

AAU Inside

Find informationer om AAU’s uddannelser

Alle nøgle-informationer om Aalborg Universitets uddannelser er nu samlet et sted. Uddannelsesbasen er AAU’s nye, samlede database over de uddannelser, som universitetet tilbyder.

Lagt online: 26.06.2017

Nøgleinformation tilgængelig ét sted

Formålet med Uddannelsesbasen er, at informationer om uddannelser på AAU kun skal indtastes og vedligeholdes et sted. Det betyder at informationer om navne, udbudssted, sprog og specialiseringer er samlet og kan bruges som udgangspunkt for det daglige arbejde på fakulteterne og genbruges i øvrige it-løsninger der har brug for at vide hvilke uddannelser vi har på AAU. Det skal minimere tvivlen om, hvilke data der er gældende for de enkelte uddannelser.

Ensartethed og sammenhæng

Når data om uddannelserne er samlet et sted, er der en højere grad af ensartethed i datastruktur og -kvalitet på tværs af fakulteter, skoler og studienævn. Det betyder, at de data, der er tilgængelige i Uddannelsesbasen, fremover vil blive betragtet som de korrekte, hvis der opstår afvigelser. Uddannelsesbasen er tilgængelig for ansatte på AAU, men på sigt udnyttes Uddannelsesbasens data i andre systemer som STADS og www.aau.dk/uddannelser, så indtastning af data kun er nødvendig én gang ét sted.

Opdatering af data

Fakulteternes uddannelsessekretariat er ansvarlig for data i Uddannelsesbasen – og det er dem du skal henvende til dig, hvis du har spørgsmål om det indhold, som er gældende for de enkelte uddannelser. Hvis du har spørgsmål i øvrigt til Uddannelsesbasen kan du kontakte Studie-IT