Klaus Roed

Den 1. September begynder Klaus i Projekt og Systemforvaltning. Klaus bliver en del af teamet, som skal systemforvalte AAU’s Oraclebaserede services. Særligt skal Klaus arbejde med Digital Eksamen og systemerne under IT-Kvud projektet (Uddannelsesbasen, Modulbasen, Studieordningsbasen)

Lagt online: 01.08.2017

Jeg er 54 år gammel og bor i Hobro sammen med min kone og vores 2 piger på 13 og 16 år. Jeg er uddannet civilingeniør fra Institut for Elektroniske Systemer i 1995, og har siden arbejdet med så forskellige ting som sagshåndtering af autohjælp sager, A-kasse administrative systemer, bluetooth overvågning, skibsbygningssystemer, telefoni og internet ordresystemer og bagagehåndteringssystemer i lufthavne.

Ofte har det været som systemudvikler, meget ofte har Oracle indgået i projektet, men jeg er også tit den der har trukket lidt i trådene. Privat finder man mig oftere bag en computerskærm, end bag et fjernsyn, både i gang med private projekter eller i gang med skyde zombies. Jeg kan også godt finde på at hoppe op på min mountainbike og trille en tur i skoven. Jeg glæder mig til de nye udfordringer, som AAU kan tilbyde og til at lære mange nye kollegaer at kende.