Michael Bruun

Den 1. august begynder Michael Bruun i Projekt og Systemforvaltning. Michael skal være en del af projektteamet på projektet Identity Management. Michael møder på AAU den 7/8 og anvender således den første uge hjemme med, at læse det store baggrundsmateriale som forefindes på IDM projektet.

Lagt online: 01.08.2017

Sådan lidt om mig selv kogt så godt ned som jeg lige kunne:

Jeg er 42 år og bor sammen med min kæreste Bjarne og vores hund Nugga. Bjarne og jeg har boet sammen de sidste 17 år i Frederikshavn.

Jeg er oprindeligt uddannet kontorelev og har efterfølgende taget 1 del af Datamekaniker uddannelsen (IT supporter delen). Efter IT Supporter uddannelsen startede en ny uddannelse op på Nordjyllands Erhvervsakademi, indenfor IT & elektronik teknologi, som jeg sprang på. Men under dette forløb åbnede der sig en mulighed for at starte egen virksomhed, blandt andet med etablering af trådløs/fiber infrastruktur og webportaludvikling til Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Forsyning. Denne mulighed kunne jeg ikke lade passere, og jeg endte med at have 13 ansatte, men gik desværre, efter nogle meget spændende og hektiske år, konkurs.

Herefter slog jeg mig ned som systemadministrator og økonomicontroller hos Erhvervshus Nord. Der var jeg ansat indtil for godt 5½ år siden, hvor jeg fik job i KMD indenfor IdM.

I KMD har mine arbejdsområder, med afsæt i håndteringen af IdM løsningen KMD Opus Brugerstyring, været stort set alle aspekter indenfor IdM. Heriblandt brugerstyring, rolleopbygning, tildelingsstrategier, automatisering af processer, organisationsstyring, kunderådgivning, sikkerhed, logs, datavask, kravsspecifikation, udvikling, test og implementering af nye løsninger og moduler, kursusafholdelse/undervisning til både kunder og interne medarbejdere samt meget andet, der kunne lugte en smule af noget med ”brugere” eller ”autorisationer”!

I fritiden nyder jeg at sysle med gadgets, excel fiflerier eller andre nørdede småprojekter, såsom konsolmodding eller programmering af fjernbetjeninger. Og når der bare skal slappes af, smides der gerne en serie på storskærmen i vores 165” hjemmebiograf – og ja, jeg bliver jævnligt kaldt en nørd!