Nye medarbejdere i Infrastruktur

Det er med glæde vi kan melde ud, der er ansat 2 nye medarbejdere i IFS, en ny i Windows og en ny i Linux

Lagt online: 11.10.2017


Det er med glæde vi kan meddele at Brian Reiche er ansat pr. 1/10-2017 i IFS Windows teamet.
Brian er 41 år, har en bred erfaring med IT drift, vedligeholdelse, udvikling og IT management, hans erfaring kommer fra flere virksomheder, og eget firma, det sidste sted Brian var ansat, var hos Targit A/S.
Privat er Brian gift med Johanne, de har sammen Dagmar på 7 år, så fritiden går med familien, men også en cykel/gåtur i den nordjyske natur, Brian har også kreative interesser som fotografering, Web- og grafisk design.
Sport har også en stor plads hos Brian, han har selv dyrket, men nu er det som trofast følger af Aab, ja fodbold generelt.
 

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Mikkel Bisgaard, som er ansat pr. 1/10-2017 i IFS Linux og Oracle teamet som Linux systemadministrator med fokus på forskningsunderstøttlese.
Mikkel skriver om sig selv ” Sammen med min kone Maria, vores børn Silje på 10, William på 6 og Noah på 2 år, bor jeg i hus i Hadsund. Maria arbejder som kontorassistent ved Mariagerfjord Kommune. Fritiden går med familie, hus og venner, samt en rask omgang fodbold når lejligheden byder sig, både som spiller og tilskuer.”
 
Tag godt imod vores nye kollegaer.