AAU logo

AAU Inside

Skype for Business letter arbejdet

Når du fremover skal holde møder på tværs af universitetet, er der nu en let og enkel måde til rådighed, som gør det nemt og enkelt at holde digitale møder med en eller flere af dine kolleger.

Lagt online: 26.06.2017

Skype til kontorbrug

IT Services har nu åbnet for, at alle ansatte har adgang til Skype for Business, som er arbejdsversionen af det Skype, som du måske kender fra privat brug. Dermed bliver det fremover nemt at holde møder på tværs af fakulteter og landsdele. Skype for Business er integreret med universitetets mailserver, og du vil derfor altid have oversigt over, hvilke af dine kolleger du kan ringe til via Skype, samt have adgang til kalender, så det er nemt at planlægge onlinemøder.

Mange muligheder

Skype for Business har mange muligheder, som du kan udnytte, når du skal holde kontakten med kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Ud over adgang til dine sædvanlige kontakter fra Outlook, har du adgang til funktionerne chat, opkald, videoopkald samt mulighed for deling af både skærmen, præsentationer og filer, lige som du kan lade andre kontrollere din egen skærm.

Sådan kommer du i gang

Læs her hvordan du kommer i gang med at installere Skype for Business på din computer, tablet eller telefon. Hvis du oplever problemer med programmet kan du kontakte Support (support@its.aau.dk eller 99 40 20 20). Det er også muligt at få udleveret headsets, som er udviklet særligt til Skype, og som understøtter en række af programmets funktioner. Kontakt IT Support hvis du skal bruge headset til dig og dine kolleger.