Søren Kokholm

Den 1. august begynder Søren Kokholm i Projekt og Systemforvaltning. Søren skal være en del af projektteamet på projektet Identity Management. Søren møder på AAU den 7/8 og anvender således den første uge hjemme med, at læse det store baggrundsmateriale som forefindes på IDM projektet.

Lagt online: 01.08.2017

Mit navn er Søren Kokholm, jeg er 43 år, og uddannet Datamatiker, med IT-sikkerhed som speciale, fra Aalborg Handelsskole i 1997.

Jeg har først arbejdet med brugeradministration og generel IT-sikkerhed i Nykredit i 13 år, hvor jeg bla. har implementeret Nykredits første IAM system. Efterfølgende har jeg haft fornøjelsen af, over en 6 årig periode, at starte en IT afdeling op i to forskellige virksomheder (Bellevue A/S og SunCharter), og har derigennem haft berøring med langt de fleste aspekter af IT.

Jeg bor i Støvring sammen med min kæreste, og har mine børn fra et tidligere ægteskab, Marcus på 9 år, Maja på 11 år, og Rasmus på 14 år, hver anden uge. I min fritid underviser jeg 120 børn og unge i alderen 10 år til 20+ i springgymnastik.

Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer alle, og komme i gang med dette spændende projek