To nye medarbejdere i Projekt og Systemforvaltning

Velkommen til Helle og Bodil, som starter i Projekt og Systemforvaltning i løbet af november og december.

Lagt online: 03.11.2017

Helle Harken Larsen

Helle begynder den 16. november som systemforvalter i projekt Identity Management. Helle skriver om sig selv:

Jeg kommer fra en stilling som systemadministrator/forvalter af KMDs ITSM system - POB. Jeg har i 18 år arbejdet med POB og alt hvad dertil hører som f.eks. integration til andre systemer, dataudtræk fra DB2 og MSSQL, customisering, analyse, specialudvikling, implementering, drift m.m. Jeg har arbejdet meget med ITIL processerne og bl.a. været med til at få dem og ITSM systemet til at blive enige om slagets gang.

Inden da arbejdede jeg bl.a. med CICS, DB2 og PL/1 og specielt med testsystemet Intertest til CICS.

Privat er hunde, heste og fotografering mine største interesser, og er der lidt tid til overs, hænger jeg ved mine computere…

Jeg er 55 år ung, og har ingen børn udover de firbenede..
 

Bodil Hauch Brun

Bodil begynder den 1. december som systemforvalter i projekt Skemalægning og Lokalebooking. Bodil skriver om sig selv:

Bodil Hauch Brun, 47 år. 

Gift med Ronald som jeg har tre dejlige drenge med på hhv 9, 11 og 15. Vi bor i Hasseris Enge i Aalborg, tæt på markerne bag byen, som vi bla benytter dagligt når vi lufter vores hund. 

Drengene og deres aktiviteter og skole fylder naturligvis en stor del af hverdagens planer op, men efterhånden som de nu er blevet store er det blevet lettere også at finde tid til egne aktiviteter. Det har jeg det sidste år udnyttet til at supplere den sporadiske løbetur med forskellige yogahold. Jeg nyder også når jeg kan finde tid til kreative kurser og sysler som keramik, bronzestøbning, blomsterkrukker etc.

Vores familieskitur er en vigtigt feriebegivenhed som vi alle 5 ser frem til hvert år, og i sommerferie, påske osv. finder vi altid tid til at være i vores sommerhus i Rødhus.

Jeg er uddannet på AAU og har siden min uddannelse arbejdet hos Nykredit IT, som ligger lige på den anden side af busvejen. Mit hovedfag i Matematik har jeg, i hvert fald ikke direkte, brugt så meget som mit sidefag i Informatik. Jeg har i Nykredit arbejdet med udvikling og planlægning af systemer og har de seneste år haft ansvar for indsamling og bearbejdning af krav til nye systemer. Så selvom det på mange måder er en stor forandring for mig at skifte arbejde, så skal jeg i hvert fald geografisk bare huske at køre lidt længere:-)