AAU-studerende nomineret til prestigefyldt pris

Studerende er oppe mod nogle af Danmarks største advokatkontorer, når "Karnov Nytænkerpris" skal uddeles.

Lagt online: 06.12.2017

Mike Vestergaard, stud.merc.jur. på 5. semester på Aalborg Universitet, er nomineret til en af advokatbranchens mest prestigefyldte priser, nemlig ”Karnov Nytænkerpris 2018”. De andre nominerede er nogle af Danmarks største advokatkontorer.

I februar stiftede Mike Vestergaard sin egen retshjælp - Lejerens Frie Retshjælp. 
Hans ambition var at flytte grænser for, hvad man kunne som studerende. Under ti måneder senere er han nomineret til en pris inden for advokatbranchen, selv om han ikke er færdig med sin bachelor endnu.

Det er første gang nogensinde, at en studerende er nomineret til prisen, og Mike Vestergaard er blandt andet nomineret sammen med Kammeradvokaten og Plesner.

Mike Vestergaard har som den første skabt en retshjælp, som er specialiseret inden for ét specifikt område, og som udelukkende foregår som digital rådgivning.
På under 10 måneder er retshjælpen gået fra kun at bestå af Mike Vestergaard selv til nu at have over 40 juridiske rådgivere siddende i tre afdelinger i landet; Aalborg, Aarhus og Odense. I den periode har de behandlet over 3600 sager, haft over 40.000 besøgende på deres hjemmeside og blevet Danmarks største retshjælp på de sociale medier.

Man kan læse mere om prisen og afstemningen her.