AAU dansk mester i at samarbejde

NORDJYSKE: Aalborg Universitet er det danske universitet, der er bedst til at samarbejde med virksomhederne. Det fremgår af en analyse, som Dansk Industri står bag. - Vi er stolte over at kunne konstatere, at vi er landets bedste universitet til at samarbejde. Løsningerne på fremtidens udfordringer handler om at koble forskningens erkendelser med virksomhedernes og samfundets problemer, siger rektor Per Michael Johansen.

Lagt online: 01.03.2018

AAU ligger i en ny analyse fra Dansk Industri på førstepladsen i virksomhedernes vurdering af deres samarbejde med de danske universiteter.

87 procent af de adspurgte virksomheder vurderer samarbejdet med AAU som "godt" eller "meget godt".

I 2014 blev en lignende undersøgelse lavet, og der var tallet 72 procent.

- Der er nogle universiteter, der klarer sig bedre end andre, og Aalborg Universitet er gået markant frem. Det er flot. Det er en prioriteret indsats - man lægger forskellig vægt på dét at samarbejde på universiteterne. Aalborg har en politik om, at  man gerne vil samarbejde med erhvervslivet, siger underdirektør i Dansk Industri Charlotte Rønhof.

Læs hele artiklen 'AAU dansk mester i at samarbejde' i presseklip på VBN's hjemmeside