AAU Inside

Dekan tror fortsat på nyt Aalborg-vartegn

LICITATIONEN: Ifølge Henrik Pedersen, dekan for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, vil byggeriet af den 104 meter høje bue ved AAU's 5000 kvadratmeter store mobil- og kommunikationslaboratorium fortsætte, selv om Intel ikke længere vil være involveret.

Lagt online: 22.08.2018

Som en del af AAU's 5000 kvadratmeter store laboratorium til test af fremtidens mobil- og datakommunikation indgår der planer om en hvælvet bue til tekniske målinger. Buen, bygget i en gitterkonstruktion, skal række 104 meter op i luften over universitetet i Aalborg Øst og er blevet præsenteret som et nyt vartegn for Aalborg.

Den ene lejer i antennelaboratoriet, Intel, lukker sin danske afdeling, men arbejdet med at realisere den markante bue fortsætter - både hos Novi, der er en del af ejerkonsortiet bag antennelaboratoriet, og hos universitetet.

Dekan for det Tekniske Fakultet for IT og Design Henrik Pedersen fortæller til Building Supply, at man bestræber sig på at sikre fondsfinansiering.

Læs 'Dekan tror fortsat på nyt Aalborg-vartegn' i Licitationen via VBN