AAU Inside

AAU-forsker nomineret til forskningsformidlingspris

Lektor Ernst Albin Hansen fra Institut for Medicin og Sundhedsteknologi er nomineret til videnskab.dk's årlige forskningsformidlingspris for sin Tour de France-videokalender på Forskerzonen.

Lagt online: 21.12.2018

Idrætsforsker Ernst Albin Hansen, lektor ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på AAU, kan rende med æren for forskernes bedste formidling i 2018 på Forskerzonen, som er en del af videnskab.dk.

Han er indstillet på baggrund af sin Tour de France-videokalender, hvor han benyttede en aktuel begivenhed til at formidle forskning om kondital, watt-træning, mental træning, restitution, siddesår og anden relevant viden for cyklister.

Ernst Albin Hansen er en ud af ti forskere (og eneste fra AAU), der er udvalgt blandt de mere end 300 forskere, som har leveret formidling på Forskerzonen.

Afstemningen løber fra fredag den 21. december 2018 til 4. januar 2019. Vinderen udråbes i uge 2 i 2019, så følg med på Forskerzonen.

Læs mere og stem på årets bedste forskningsformidling her