AAU Inside

’Fra venstre mod højre: Tine Pind, Brigita Holendova og Juline Hilsch. Foto: Ewouter Blokland

AAU-studerende vinder andenplads ved EM i salg

Juline Hilsch fra AAU’s cand.merc.-linje International Marketing blev i marts Danmarksmester i Salg 2019. Nu kan hun også prale af den flotte placering på europæisk niveau.

Lagt online: 21.06.2019

Tekst: Torben Haugaard Jensen, Institut for Økonomi og Ledelse. Foto: Ewouter Blokland

Europamesterskabet i Salg (European Sales Competition) løb af stablen d. 22.-23. maj i Holland, og cand.merc.-studerende på Aalborg Universitet Juline Hilsch sikrede sig andenpladsen i konkurrencen. EM i Salg har til formål at skabe en paneuropæisk alliance af merkantile uddannelser på tværs af Europas universiteter og højne de studerendes evner inden for salg. Deltagerne konkurrerer om at skabe den bedste salgssituation i en fiktiv case.

Mickel Dielissen, senior lector på Avans University of Applied Science, er en arrangørerne af dette års konkurrence. Han roser Juline Hilsch for hendes præstation, som ifølge ham kun blev slået med et mulehår af konkurrencens vinder:

- Juline Hilsch gav et fremragende pitch for over hundrede kritiske tilskuere og en professionel jury. Hun satte kunden i centrum og gav et præcist og relevant pitch på en åben og behagelig måde, fortæller Dielissen.

En oplevelse for livet

Julie Hilsch er stolt og overvældet over at vinde andenpladsen i en konkurrence på europæisk niveau. Deltagelsen er en oplevelse for livet og har beriget hende både professionelt og personligt. Hun fremhæver især mødet med de mange mennesker og muligheden for at netværke med dem i fremtiden som noget meget positivt:

- Jeg samarbejdede med fantastiske coaches og mødte interessante studerende og repræsentanter fra erhvervslivet i hele Europa. Dette gode netværk rækker ud over selve konkurrencen, og vi kan alle støtte og inspirere hinanden i forhold til fremtidige projekter og samarbejde, forklarer Hilsch.

Slovakiske Brigita Holendova, som Julie Hilsch vandt DM i Salg sammen med, fik en flot fjerdeplads ved EM i Salg.

Læs mere om European Sales Competition på konkurrencens hjemmeside.

KontakT:

Mentor Tine Pind