AAU Inside

Jonna Langeland Christensen og Søren Hansen fra Institut for Økonomi og Ledelse til deres fælles 25-års jubilæum. Foto: Torben Haugaard Jensen

Dobbelt jubilæum på Institut for Økonomi og Ledelse

Jonna Langeland Christensen og Søren Hansen fra Institut for Økonomi og Ledelse holdt d. 20. juni reception i anledning af deres fælles 25-års jubilæum. Se billeder fra dagen.

Lagt online: 24.06.2019

Tekst og fotos: Torben Haugaard Jensen, Institut for Økonomi og Ledelse

Jonna Langeland Christensen og Søren Hansen vil gerne takke for opbakningen til fællesreceptionen. De havde en dejlig dag sammen med mange af de kollegaer, med hvem de gennem årene har skabt nye uddannelser, ny teori og nye koncepter, som nu anvendes fra skole til arbejdsliv. Bedst kendt er nok Den Kreative Platform.

Receptionen var samtidig en markering af, at Forskningsgruppen for Uhæmmet Vidensanvendelse forlader AAU og bliver til Academy for Creative Thinking, hvor Jonna og Søren viderefører deres arbejde. Academy for Creative Thinking er i skrivende stund er ved at opstå i en dansk version på www.kreativitetsakademiet.dk.

Allan Næs Gjerding byder velkommen til receptionen.

Helle Friis Therkildsen holder tale for Jonna Langeland Christensen.

Jonna Langeland Christensen holder tale flankeret af Jes Adolphsen.

Søren Hansen holder tale.