PH.D.-GRADER APRIL 2018 – JUNI 2018

Fra april til juni 2018 er der i alt blevet tildelt 17 ph.d.-grader, som fordeler sig på følgende måde: 2 på HUM, 7 på SAMF, 1 på SUND, 4 på TECH og 3 på ENG.

Lagt online: 19.07.2018

April 2018

Akademisk Råd for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har den 10. april 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Kasper Bendix Johnsen, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, for afhandlingen: ”On the Use of the Transferrin Receptor as a Target for Brain Drug Delivery.”

Akademisk Råd for Det Tekniske Fakultet for IT og Design har den 12. april 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Do Manh Thai, Institut for Elektroniske Systemer, for afhandlingen: ”Exploring Approaches to Enhance Universal Service in Vietnam.”

• Jonas Hansen, Institut for Elektroniske Systemer, for afhandlingen: ”Network Coding Using Superregular Matrices For Robust Real-Time Streaming.”

• Àlex Oliveras Martinez, Institut for Elektroniske Systemer, for afhandlingen: ”Characterisation and Modelling of Measured Massive MIMO Channels.”
  • Hao Yin, Institut for Planlægning, for afhandlingen: ”From PM10 to PM2.5: Health Impacts and External Costs of Particulate Matter Pollution in Beijing China.”

Akademisk Råd for Det Ingeniør og Naturvidenskabelige Fakultet har den 13. april 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Chunwen Xu, Institut for Byggeri og Anlæg, for afhandlingen: ”Characterizing Human Breathing and its Interactions with Room Ventilation.”
  • Dong Liu, Institut for Energiteknik, for afhandlingen: “hree-level (TL) based isolated DC/DC converters with improved performances.”
  • Jonas Bjerg Thomsen, Institut for Byggeri og Anlæg, for afhandlingen: ”Mooring Solutions for Large Wave Energy Converters.”

Akademisk Råd for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har den 23. april 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Ulla Egidiussen Egekvist, Institut for Læring og Filosofi, for afhandlingen: ”Internationalization in schools: How can internationalization be facilitated in the school context based on experiences from collaboration with China in Denmark.”

Akademisk Råd for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har den 30. april 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Dorte Raaby Andersen, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde, for afhandlingen: ”Fængselsbetjentes håndtering af følelsesmæssige krav og belastninger i arbejdet.”
  • Peter Sørensen, Institut for Statskundskab, for afhandlingen: ”Developing Leadership Behaviour: The Impact of Leadership Education.”

Maj 2018

Akademisk Råd for Det Humanistiske Fakultet har den 4. maj 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Jamshid Fredskilde Gholamian, Institut for Læring og Filosofi, for afhandlingen: ”Interkulturel Vejledning i et bakhtinsk dialogisk perspektiv.”
  • Jette Ryberg, Institut for Kommunikation og Psykologi, for afhandlingen: ”Mediespejlet: Medier, ungdom, identitet og globalisering i Grønland. Studier fra 1996-2016: Ittoqqortoormiit, Tasiilaq, Aasiaat, Upernavik, Sisimiut, Qaqortoq & Nuuk.”

Akademisk Råd for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har den 7. maj 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Hans Kristian Staun Lassen, Institut for Statskundskab, for afhandlingen: ” En supertanker ændrer kurs: En analyse af beskæftigelsen blandt personer med en ikke-vestlig baggrund på det danske arbejdsmarked fra 1996 til 2016.”

Akademisk Råd for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har den 21. maj 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Bodil Margrethe Nielsen, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde, for afhandlingen: ” EN SUNDHEDSAPOSTEL VIL VÆRE LIVSFARLIG I PSYKIATRIEN - ET CASESTUDIE OM FYSISK HELBREDSHÅNDTERING I AMBULANT PSYKIATRI.”

Juni 2018

Akademisk Råd for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har den 18. juni 2018 tildelt ph.d.-graden til følgende:

• Sabrina Storgaard Sørensen, Institut for Økonomi og Ledelse, for afhandlingen: ”Economic evaluation of a case management intervention for patients with chronic obstructive pulmonary disease. How can patient heterogeneity be taken into account when evaluating the cost-effectiveness of a complex intervention entailing variation in service provision?”
  • Leticia Antunes Nogueira, Institut for Økonomi og Ledelse, for afhandlingen: ”Sailing wild winds of change: How a project based organization sustained continuity in a turbulent environment.”