AAU logo

AAU Inside

Husk at købe billet til årets fest

Husk at købe billet til årets fest

Fredag den 13. marts går det løs i Aalborg Kongres & Kultur Center med masser af lækker musik til øregangene, rød løber, dejlig mad og Folkevogns-fotovognen, så I kan ”Strike a pose”. Rasmus Walter spiller, og teamet bag årsfesten har arbejdet hårdt for at sikre, at der bliver mindre kø i barerne i år.

Af Anna Maria Diaz Korsaa, AAU Kommunikation

Når vi har spist lækker mad fra Papegøjehaven, spiller Rasmus Walter kun for os. Med fire soloalbums i ryggen og et nyt album på vej er Rasmus Walter på tour rundt i Danmark, og han lægger vejen forbi AAU’s årsfest i Aalborg Kongres & Kultur Center fredag den 13. marts.

Han har guld- og platinplader, mere end 60 millioner streams og står bag massive radiohits som ”Endeløst”, ”Dybt vand”, ”Løber” og ”Verden i stå”. Sidste år overraskede Rasmus Walter alle med singlen 'Heart of Stone'. Singlen var første udspil på engelsk siden tiden i bandet Grand Avenue. Nu er Rasmus Walter tilbage med et nyt album på dansk, som bl.a. indeholder singlen ”Finder vej”.

Vi får også besøg af den stærke soulpop-vokal Alexander Oscar, Skinz leverer sine finurlige ørehængere og Hedegaard sørger for at fylde dansegulvet op.

MINDRE KØ I BARERNE

Sidste år havde vi desværre alt for lange køer ved barerne. Det gik ud over stemningen, og derfor har vi stort fokus på at forbedre det i år.

Derfor bliver der i år åbnet mange flere barer, og I vil kunne købe drinks og cocktails flere steder. Derudover spreder vi barerne mere ud, så det forhåbentligt bliver muligt at holde køerne til et minimum hele aftenen.

De sene gæster skal desuden indløse deres drinksbillet i Fundamentet. På denne måde forsøger vi at mindske presset på barerne i festsalen lige efter middagen.

STILLE-ZONER

Mange har også efterlyst flere steder at kunne tage en snak uden at skulle råbe til hinanden. Ud over vores eftertragtede loungeområde lige uden for festsalen, som vi udvider med flere møbler, så bliver der to nye tiltag efter middagen: Fundamentet åbner igen, og der åbner ligeledes en bar i Foyer.

Kom og vær med til at gøre Universitetsfesten 2020 til en uforglemmelig aften! Der er kun 450 billetter tilbage, så skynd dig at købe før din kollega via linket i mailen fra rektor den 10. februar.

Det er muligt for studerende og medarbejdere i København og Esbjerg at få gratis bustransport til og fra Aalborg.

Læs mere om aftenens kunstnere og find youtube-videoer her