AAU’s kantiner øger udvalget

AAU’s kantiner øger udvalget

Der er blevet langt mere at vælge imellem hos AAU’s kantiner, når man bestiller forplejning via FacilityNet. Kantinen er klar med en række nye tiltag.

Når medarbejdere på AAU fremover bestiller forplejning hos AAU’s kantiner, får de langt mere at vælge imellem. En række nye tiltag og menuer skal imødekomme brugernes behov.

Det er en af nyhederne, som køkkenchef Michael Wendelboe, Chartwells, præsenterer.

- Det er vigtigt, at vi fornyr og ikke bare kører med det samme, som vi har gjort i flere år. Vi vil gerne imødekomme brugerne og samtidig holde os selv på mærkerne, siger Michael Wendelboe.

Det samlede antal ydelser, når man bestiller forplejning via FacilityNet, er tredoblet, forklarer køkkenchefen.

Nedenstående er eksempler på tiltag, som han har indført i begyndelsen af det nye år:
- Alt hvad der hedder dagspakker, goodiebags, morgenpakker og lignende er fjernet for at mindske risikoen for fejlleverance. Det betyder, at brugerne fremover selv skal vælge hvilke varer, de vil have i deres forplejning.
- Kantinen har lagt forslag ind til varme retter, der kan leveres som buffet uden for normal åbningstid (varm frokost er dog ikke mulig).
- Priserne er blevet ensrettet, så prisen er den samme, uanset om man bestiller forplejning til Aalborg, Esbjerg eller København.
- Gebyret for levering og afhentning er ændret således, at der kommer gebyr på, når man bestiller til levering.  
- Kantinen lægger billeder ind af alt, der kan bestilles (de sidste billeder er klar inden februar 2018).

De nye tiltag indebærer ændringer, når der bestilles varer via FacilityNet, men kantinen har udarbejdet en kvikguide, som kan svare de spørgsmål, som brugerne måtte have. Guiden kan anvendes, når man er logget ind på FacilityNet.

- Vi håber, at folk tager rigtig godt imod de ændringer, vi har foretaget, siger Michael Wendelboe, der tilføjer, at de bestillinger, der allerede blev afgivet, før ændringerne trådte i kraft, naturligvis bliver leveret som aftalt.