Frist for at leje ferieboliger nærmer sig

Frist for at leje ferieboliger nærmer sig

Hvis medarbejdere vil leje et sommerhus i Nordjylland eller lejligheden i København i foråret eller i sommerferien, skal de snart til tasterne, hvis de vil have en chance for at komme i betragtning.

Feriefonden ved Aalborg Universitet råder over fem feriehuse og en lejlighed i København, og hvis ansatte har lyst til at leje et hus omkring Bededag, i Kristi Himmelfartsferien, Pinsen eller sommerferien, skal de inden længe sende en ansøgning til feriefonden. Sommerhusene og lejligheden i København kan lejes til rimelige priser.

Fristen for at indsende en ansøgning om ophold i en feriebolig er:

Bededagsferien, Kristi Himmerfartsferien og Pinsen: 1. marts.

Sommerferien (uge 23-34): 13. marts.

Feriehusene er fuldt møbleret og har seks til otte sovepladser. Huset i Skagen har også en køje i anneks. Ud over det har alle huse puder, dyner, service og kogegrej samt brændeovn, radio og TV. Nogle af husene har også cykler til låns og grill.

Du kan se billeder og beskrivelser af sommerhusene og lejligheden herunder: 

Toftevej i Nr. Lyngby

Tørvevej i Hulsig

Redningsvejen i Løkken

Sandtoften i Hune

Kildekrogen i Blokhus

Trelleborggade i Københavns Nordhavn.

Der er rift om feriehusene i højsæsonen, omkring helligdage og ferier. For at kunne leje i de perioder skal ansatte ansøge om leje af hus ved hjælp af et ansøgningsskema.

Der er flere oplysninger om ansøgningsprocessen på feriefondens hjemmeside, hvor man også kan se, hvornår ferieboligerne er ledige, lejebetingelser, betaling og så videre.