AAU logo

AAU Inside

Årets arbejdsmiljøkonference sætter fokus på trivsel i forandringstider

Årets arbejdsmiljøkonference sætter fokus på trivsel i forandringstider

AAU afholder torsdag den 21. november sin årlige arbejdsmiljøkonference for hele arbejdsmiljøorganisationen, samt ledere og andre der har en rolle i arbejdsmiljøarbejdet på AAU. Tilmelding er åben.

Af Henriette Badsberg Jensen, Arbejdsmiljøsektionen, HR

Torsdag den 21. november 2019 afholder Aalborg Universitet (AAU) sin årlige arbejdsmiljøkonference i Aalborg. Temaet for årets konference er ”Det biologiske perspektiv på forudsætningerne for trivsel i forandringer”.  

På AAU er der et kontinuerligt fokus på at skabe et sikkert og sundt fysisk, organisatorisk og socialt arbejdsmiljø.

Forandringer kan imidlertid påvirke det generelle arbejdsmiljø, den enkeltes trivsel og organisationen som helhed. Virkeligheden og verden omkring medarbejderne er hele tiden i forandring.

Det er et faktum og et vilkår, man ikke kommer uden om – lige fra de små løbende tilpasninger til de store radikale forandringer, som f.eks. større reorganiseringer og tilpasninger af organisationen. Det er omvæltninger, der har betydning for vores hverdag, og dermed har de også stor indflydelse på vores arbejdsmiljø og trivsel helt generelt.

Glæd dig til en eftermiddag med fokus på vores arbejdsmiljø, og bliv klogere på, hvad der sker i os, når vi er midt i forandringerne, og bliv også inspireret til, hvordan du holder kroppen fysisk robust et helt arbejdsliv igennem.

Tilmelding senest 7. november.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte arbejdsmiljøsektionen på arbejdsmiljoesektion@adm.aau.dk.

Se det fulde program og tilmeld dig konferencen her