AAU logo

AAU Inside

Få rabat på Open Access-publicering

Få rabat på Open Access-publicering

AAU er tilmeldt forlaget MDPI’s Open Access-program. Det medfører 10 % rabat på publicering i et af MDPI’s over 200 Open Access-tidsskrifter, blandt andet Energies.

Som AAU-affilieret forfatter kan du nå få 10 % rabat på APC (Article Processing Charge), når du publicerer hos ét af forlaget MDPI’s flere end 200 Open Access-tidsskrifter, blandt andet Energies.

De 10 % bliver automatisk tildelt, når en forfatters AAU-affiliering er godkendt.

Forlaget MDPI er baseret i Basel, Schweiz, og har siden 1996 haft som mission at understøtte alle faglige forskningsdiscipliner. De har desuden som mål, at alle deres Open Access-tidsskrifter er indekseret i både Web of Science og Scopus. Nogle af deres tidsskrifter er ligeledes dækket af PubMed/MEDLINE og arkiveret i PubMed Central (PMC).

- Det er ofte dyrt at publicere Open Access, og megen forsknings-funding stiller krav om Open Access-publicering. Som AAU-affilieret forfatter er MDPI-tidsskrifterne derfor bestemt en overvejelse værd som publiceringsmulighed, siger Louise Thomsen fra VBN-redaktionen.

Læs mere om:


Har du spørgsmål til Open Access eller publicering generelt, er du altid mere end velkommen til at kontakte AAU’s VBN-team på vbn@aub.aau.dk