Hvem skal vinde Arbejdsmiljøpokalen 2018?

Nu kan du indstille dine kolleger til AAU's arbejdsmiljøpokal. Pokalen tildeles en eller flere kolleger, som har gjort en særlig indsats for at fremme det gode arbejdsmiljø, fysisk, organisatorisk eller socialt. Deadline for indstillinger er 31. august 2018.

Det er nu blevet tid til at sende indstillinger til AAU's arbejdsmiljøpokal, som hovedarbejdsmiljøudvalget (HAMiU) står bag.

HAMiU opfordrer alle ansatte til at indstille kollegers arbejdsmiljøindsats til arbejdsmiljøpokalen, som er en vandrepokal.

Rektor Per Michael Johansen overrækker igen i år arbejdsmiljøpokalen til den eller de person(er), som har stået for den arbejdsmiljøindsats, der har udmærket sig på AAU.

Alle kan indstilles og indstille andre.

HAMiU udpeger de tre bedste bud, som præsenteres på AAU's arbejdsmiljøkonference 8. november 2018, hvor også den endelige vinder modtager pokalen.

Pokalen uddeles for femte gang

Det er i år femte gang, at arbejdsmiljøpokalen uddeles. Sidste års vindere var Susanne Aarup, Malene Karmisholt og Cirkeline Kappel fra Institut for Kultur og Globale Studier. Som såkaldte sundhedsambassadører havde de taget initiativ til flere forskellige tiltag for at øge trivslen, blandt andet juiceseminar, fredagsmorgensang med pianist og gymnastik tre gange om ugen.

Læs om 2017-vinderne i artiklen 'Hædret for at sætte fokus på fysisk og mental sundhed

Sådan indstiller du

Har du et godt bud på en eller flere af dine kolleger, som har gjort en særlig indsats for at fremme det gode arbejdsmiljø fysisk såvel som organisatorisk og socialt, så skynd dig at sende en indstilling afsted via dette skema

Send indstillingen til arbejdsmiljøsektionen på ams@adm.aau.dk

Deadline for indstillinger er fredag den 31. august 2018.

AAU's Arbejdsmiljøkonference 2018

AAU's arbejdsmiljøkonference 2018 finder sted torsdag den 8. november. Temaet er 'Ned med dokumentvældet og op med adfærdsdesign i arbejdsmiljøarbejdet', hvor rådgiver og forfatter Morten Münster blandt andet giver sine bud på, hvorfor det er så svært at oversætte strategier, retningslinjer og handlingsplaner til konkret adfærd.

Der vil ligeledes være inspirationsoplæg fra tre AAU-institutter, der giver konkrete eksempler på det gode arbejde for det organisatoriske og sociale arbejdsmiljø.