VIDEO: Vellykket Åbent Hus i Aalborg

VIDEO: Vellykket Åbent Hus i Aalborg

Det summede af nysgerrighed og spørgelyst, da AAU Aalborg fredag holdt fælles Åbent Hus sammen med de øvrige videregående uddannelser i Nordjylland. Se video fra dagen.

Hvilket ingeniørstudie skal jeg vælge? Hvordan er studielivet i Aalborg? Er der gode muligheder for udenlandsophold under uddannelsen? Det var bare nogle af de mange spørgsmål, som de besøgende stillede til Åbent Hus Aalborg fredag den 2. marts.

 

Omkring 100 videregående uddannelser fra AAU, UCN, Forsvaret, Erhvervsakademi Dania, Det Jyske Musikkonservatorium og Martec bød velkommen til et stort fælles arrangement på havnefronten i Aalborg.

Studievejleder Charlotte Rohde, AAU, er særdeles godt tilfreds med dagens forløb. 

- Det var en fantastisk dag. Der var god stemning og gode snakke på standene, og det hele fungerede bare super godt, siger studievejleder Charlotte Rohde.

Sidste år vurderede arrangørerne, at omkring 2500 uddannelsessøgende besøgte Åbent Hus. Charlotte Rohde og kollegerne i Studieservice er overbeviste om, at der var flere gæster i år.

For de mange AAU-medarbejdere, der var involveret i Åbent Hus, havde det stor betydning, at det var anden gang, at der blev holdt Åbent Hus i samarbejde med de fire øvrige uddannelsesinstitutioner.

- Vi havde mere overskud i år i forhold til sidste år, hvor alt var nyt. Vi har fundet et virkeligt godt koncept, og vi har allerede besluttet, at vi holder et fælles åbent hus igen næste år. Det bliver fredag den 1. marts, siger Charlotte Rohde.

Se videoindslag fra Åbent Hus Aalborg herunder: 

 

Det fælles åbent hus-arrangement evalueres i løbet af foråret, så erfaringerne fra i år tages med i planlægningen af Åbent Hus 2019.

Læs mere og se bliieder fra Åbent Hus Aalborg her.