AAU Inside

Uddannelse
Samarbejde
Studiepraktik: Mere end 2000 unge besøger AAU

Fra onsdag den 23. til fredag den 25. slår AAU dørene op for unge fra hele landet, som får tre dages smagsprøve på livet som AAU-studerende.

Lagt online: 18.10.2019

De 2125 deltagere i studiepraktik på AAU er afgangselever fra gymnasiale uddannelser eller unge, der holder sabbatår. I løbet af de tre dage får de lov at deltage i forelæsninger, gruppearbejde og løsning af problembaserede opgaver.

En meget vigtig del af oplevelsen er at være sammen med AAU-studerende, som kan dele ud af deres erfaringer med studielivet. De studerende viser praktikanterne rundt og svarer undervejs på spørgsmål om alt fra det faglige og det sociale til glæderne og udfordringerne ved at gå fra gymnasium til universitet eller ved at flytte til en fremmed by.

Vi håber, at alle ansatte vil være imødekommende og hjælpsomme over for de unge studiepraktikanter, så de får et godt indtryk af Aalborg Universitet.

Bemærk at ankomsten af mere end 2000 unge kan skabe trafikale problemer og mangel på parkeringspladser omkring AAU, særligt onsdag morgen.

KONTAKT:

Studiepraktikkoordinator og projektleder, Jacques Kloster,9940 9652, jakl@adm.aau.dk

Studiepraktikkoordinator, Morten Johansen, 9940 9182, mortenjo@hum.aau.dk